De meesten van onze cliënten komen uit het bedrijfsleven, maar wij bedienen ook particulieren. Bij ons krijgt u geen lange adviezen met allerlei mitsen en maren. Ook trachten wij lange briefwisselingen te voorkomen. Advocatenkantoor Ester staat voor deskundigheid, korte lijnen en een pro-actieve houding.


Advocatenkantoor Ester richt zich voornamelijk op het civiele recht in de breedste zin des woords, waaronder het huurrecht, het bouwrecht en het arbeidsrecht. Daarbij biedt Advocatenkantoor Ester hoogwaardig juridische dienstverlening aan de ondernemer (het midden- en kleinbedrijf). De keuze om de dienstverlening voornamelijk te concentreren op een specifieke doelgroep - namelijk ondernemers - alsmede de wens diensten efficiënter, gerichter en tegen een gepast tarief aan te kunnen bieden, heeft geleid tot de oprichting van Advocatenkantoor Ester. Zoals gezegd, betekent dit niet dat wij in het geheel geen particulieren bijstaan. Ook particulieren zijn welkom bij Advocatenkantoor Ester.


Advocatenkantoor Ester hanteert daarbij als uitgangspunt dat u een oplossing voor uw probleem zoekt; de juridische weg kan een van de wegen zijn om dat doel te bereiken, maar dat hoeft niet altijd. Met een gedegen advisering kunnen geschillen veelal buitengerechtelijk opgelost worden. Hoewel door goede en tijdige advisering veel procedures voorkomen kunnen worden, is dat niet altijd mogelijk. Mocht een procedure nodig zijn, dan beschikt Advocatenkantoor Ester over de nodige proceservaring, zowel bij de Rechtbank als bij de verschillende (internationale) arbitrage-instituten.


Advocatenkantoor Ester is gevestigd in Hillegom, gelegen in de Bollenstreek tussen Haarlem, Lisse en Nieuw Vennep.

 

Meerlaan 180 | 2181 BW HILLEGOM | Postbus 207 | 2180 AE HILLEGOM | T 0252 - 348 821 | F 0252 - 348 803 | info@advocatenkantoorester.nl