Advocatenkantoor Ester - Home - Uw advocaat voor Hillegom, Bollenstreek en Haarlemmermeer

Home

Feb 3, 2017

Goedkoop is duurkoop


Steeds meer dienstverleners concurreren met advocaten. Wanneer kunt u volstaan met inschakeling van een incassobureau of rechtsbijstandverzekeraar en wanneer is het verstandiger een advocaat in te schakelen.

Categorie: Uit de praktijk
Ingezonden door: Ehran

Juridisch adviesbureaus en incassobureaus springen als paddenstoelen uit de natte herfstgrond. Rechtsbijstandverzekeraars bedelen bij voortduring om uw aandacht met scheidsrechters in gele shirtjes en tv-programma's. Zelfs bij de o zo vertrouwde HEMA kan je tegenwoordig voor een paar tientjes een rechtsbijstandverzekering afsluiten, direct naast de rookworsten. Steeds meer dienstverleners concurreren met advocaten.

In deze column in Bollenstreek Into Business legt mr. Ester uit wanneer u kan volstaan met de inschakeling van advies- en incassobureaus of rechtsbijstandverzekeraar en wanneer het verstandiger is een advocaat in te schakelen.

artikel_naam: 

Onze Expertises

Bouwrecht

Advocatenkantoor Ester is thuis op het terrein van het bouwrecht. Niet alleen bij de grote bouwprojecten, maar ook bij de kleinere. Of het nu een groot of klein werk betreft,....

Huurrecht

De dagelijkse praktijk laat zien dat het huurrecht een ingewikkeld recht is. Er gelden verschillende regelingen voor verschillende vormen van huur. Zo gelden er andere regels voor...

Contractenrecht

Iedereen heeft dagelijks te maken met het sluiten van contracten, zowel ondernemingen als particulieren. Of u nu een overeenkomst met een afnemer of leverancier sluit, of een brood bij de bakker koopt.

Wanneer iedereen ....

Advocatenkantoor Ester Hillegom hamer